Spike

Chiësvar's Face To Face
 
mijn verhaalmijn foto's

Australian Shepherd reu

Gezondheidsuitslagen

Sun Yust Dream du Jardin de la Vigne
(Red merle, tan en wit)
Shine Sunny Boy of Clan Miphydes Puzzle Red Thunder Des Yeux de Crystal
Horseman’s Phrenitic Phyrne
Flaming Star du Jardin de la Vigne
Gearhart’s American Express
Sunswepts Excelent Choice
Light It Up Downeaster Alexa
(Zwart, tan en wit)
Tr-Smith Lightin Up the Track
Ragtimes Where It’s At
Tri-Smith Deck the Halls
Light It Up Gimme Gimme Gimme
Bayoulands Stars And Stripes
Coralis’ Sunshin Sent from Heaven
Spike is op 26 oktober bij ons geboren uit Ike en Lexie. Deze combinatie had ik al een tijdje op het oog als mijn ‘droom combinatie’. En mijn droom is uitgekomen. Wat een geweldig nest hebben Ike en Lexie samen op de wereld gezet! Ik kon dus niet anders dan een reu en een teefje aanhouden uit dit nest.
Uit de 4 reuen die geboren zijn heb ik Spike gekozen om team Chiësvar’s te komen versterken. 2 pups gelijk aanhouden uit een nest is niet zo verstandig voor de zelfstandigheid van de pups, dus is Spike bij mijn vriendin Monique Verberne gaan wonen die tevens een broertje van Ike heeft en nog een Aussie teefje Vegas.
Monique is de co-owner van Spike en gaat op zoek naar een sport die voor haar en Spike het meest geschikt zal zijn. Ongetwijfeld zal Spike ook zijn stappen gaan zetten in de Horse & Dog Trail.

Mocht Spike alle gezondheidsonderzoeken goed doorlopen en goed gekeurd worden op de inventarisatiedag van de Australian Shepherd Club Nederland, zal hij, net als zijn vader, beschikbaar worden als dekreu voor een beperkt aantal passende teefjes.