Chip

Chiësvar's Real Chippendale
mijn verhaalmijn foto's

Op maandag 5 februari 2024 is Chip, op de hoge leeftijd van 16,5 jaar, ingeslapen in het bijzijn van Lexie, Phoebe, Jodi en ons. Hij is in mijn handen geboren en in mijn handen overleden. Onze Sibeer, die meer weghad van een Australian Shepherd.

Siberische kat

Neva Masquerade
Geboren: 4 augustus 2007
Kleur: Blue Bicolor
Geslacht: je-weet-wel-kater

Chip is op 4 augustus 2007 geboren in een nestje van zes kittens, drie Siberen en drie Neva’s. Chip is een heerlijk ventje, hij is ondeugend, nieuwsgierig en ondernemend. Chip gaat graag mee in bad of onder de douche en is niet bang voor een natte jas.

Hij vindt honden de normaalste zaak van de wereld. Face, Jay en Ike zijn dan ook zijn grote vrienden. Ze poetsen elkaar zeer regelmatig en liggen tegen elkaar aan te slapen. Achter elkaar aan rennen in huis is een favoriet spelletje van Ike en Chip, waarbij Ike zijn best doet Chip achterna te klimmen in de krabpaal. Ook van vreemde honden is Chip niet snel onder de indruk.

Chip is een ongelofelijke knuffel, maar wil ook graag wat voor je doen zoals  b.v. apporteren, maar bij vreemde mensen kijkt Chip eerst even de kat uit de boom. Chip is erg stoer, als hij naar de dierenarts moet, gaat Chip gewoon aan een tuigje mee en verbaast iedereen met z’n coole gedrag.