Lexie

Light it Up Downeaster Alexa
 
mijn verhaalmijn foto's

Australian Shepherd teef

Gezondheidsuitslagen

Tri-Smith Lightin’ Up The Track
(Rood, tan en wit)
Ragtimes Where It’s At Ragtimes Light It Up
Thornapple Bedazzled
Tri-Smith’s Deck The Halls Merribrooks Pickup Man
Tri-Smith’s Little Bitty Tail
Light It Up Gimme Gimme Gimme
(Blue merle, tan en wit)
Bayoulands Stars and Stripes Crocker Acut Above Thurest
Bayoulans Hug Me Forever
Coralis’ Sunshine Sent From Haven Bayshore Promised Land
Coralis’ Just A Kiss

Lexie is op 3 december 2014 geboren in de Light it Up kennel in Zaandam.

Lexie is een zeer werklustige, maar wat onzekere, hond. Haar onzekerheid uit zich in het algemeen in verbale communicatie. Met Face en Ike aan haar zijde kon zij als jonge hond de hele wereld aan, want ze vertrouwde feilloos op haar bodyguards. Na het overlijden van Face is Lexie wat zelfverzekerder geworden, maar ze vind het prima als Ike haar uit de problemen houdt.
Wanneer Lexie alleen mee op pad gaat kan ze soms iets wat spannend vinden, maar ze hersteld zich snel.

De fokker heeft Lexie regelmatig op shows uitgebracht en in november 2015 heeft Lexie de titel Nederlands Jeugd Kampioen behaald.

Ook met Lexie ben ik bezig in de dogfrisbee sport en dit vindt zij geweldig. Ze is zeer gedreven en snel, waardoor ze soms erg slordig is met het vangen van de frisbee. Daar zijn we hard mee aan het werk.
Sinds kort zijn we voorzichtig begonnen met Treibball en ook dit is iets wat Lexie heel erg leuk vindt om te doen. Ze leert snel en weet de ballen al zelfstandig van de ene naar de andere kant te brengen.

Daarnaast ben ik in 2016 begonnen Lexie naast Jacqie te laten werken voor het onderdeel Horse and Dog trail. Lexie is erg gek op Jacqie en deze combinatie is dan ook ideaal om mee te werken.

Ook Lexie staat ingeschreven bij een Animal Casting bureau.

Hieronder het reclamefilmpje van de Staatsloterij voor de bijzondere trekking in 2017 waar Lexie een rol in heeft. Op 9 seconde komt Lexie voor het eerst in beeld.