Op 14 september zijn er 5 teefjes geboren. 1 Bleu merle met tan en wit, 2 zwart met tan en wit en 2 rood met tan en wit.
Dit nest is gefokt met goedkeuring van de fok informatie commissie en volgens het verenigingsfok reglement van de Australian Shepherd Club Nederland.

Alle pups hebben inmiddels een nieuwe eigenaar!

De pups uit deze combinatie zijn genetisch vrij voor:

  • HSF4
  • PRA
  • CEA
  • DM
  • MH

Sun Yust Dream du Jardin de la Vigne

Kleur Red merle, tan en wit
Geboren 13 oktober 2009
Staartlengte Natural Bob Tail
Schofthoogte 56 cm
Gewicht 31,8 kg
Vader Shine Sunny Boy of Clan Miphydes
Moeder Flaming Star du Jardin de la Vigne

Gezondheidsuitslagen

Ogen (ECVO) Vrij voor alles
Oogtest geldig tot 6-2-2021
HD FCI HD A
ED Vrijgesteld
MDR1 Drager
HSF4 Vrij
CEA Vrij
PRA Vrij
DM Vrij
MH Vrij
NCL Drager
SCM Vrij
ICS Vrij
CRM1 Vrij
HUU Vrij
Brachyurie (Bobtail) Drager

Karakter Ike

Ike is een overwegend zelfverzekerde hond, die gek is op aandacht van mensen. Van gereserveerdheid, wat het ras eigen is, heeft hij echt nog nooit gehoord.
Ike is een harde werker. Wat we ook doen, dogfrisbee, Horse & Dog trail, balans & coördinatie, obedience, Ike geeft zich altijd voor de volle 100%. Hij is altijd bezig het mij zoveel mogelijk naar de zin te maken.
Daarnaast is Ike een gevoelige hond, hij heeft veranderingen in je stemming meteen door. Ben je ongerust of verdrietig legt Ike zijn kop op je hand of been om je gerust te stellen. Ben je blij dan feest Ike met je mee. Ike is dus bijzonder goed in het spiegelen. Dit doet hij niet alleen bij mij, maar ook wanneer hij dit nodig acht bij anderen. Het is dus ook geen wonder dat zijn nakomelingen het goed doen als therapiehond in welke vorm dan ook.
In huis is Ike rustig, maar komt wel graag bij je liggen. Of dit nou aan je voeten is of op bed, dat maakt hem niet uit, als hij maar bij je kan zijn.
Kortom een heerlijke hond!

Ned. Jeugd Kamp. Light it Up Downeaster Alexa

Kleur Zwart, tan en wit
Geboren 3 december 2014
Staartlengte Volledig
Schofthoogte 50 cm
Gewicht 24,8 kg
Vader Tri-Smith Lightin’up the Crack
Moeder Light it Up Gimme Gimme Gimme

Gezondheidsuitslagen

Ogen (ECVO) Vrij voor alles
Oogtest geldig tot 6-2-2021
HD FCI HD A
ED FCI vrij
MDR1 Vrij
HSF4 Vrij
CEA Vrij
PRA Vrij
DM Vrij
MH Vrij
NCL Vrij

Karakter Lexie

Lexie is een pittige tante, die heel soms een tikje onzeker kan zijn. Ze put echter veel steun uit mijn aanwezigheid en samen met mij of haar roedel durft ze alles.
Lexie is erg vriendelijk naar mensen, maar is hierin niet opdringerig. Met de mensen die ze kent kan ze echter uren knuffelen zonder hier genoeg van te krijgen.
Lexie is een harde werker. Dogfrisbee is haar passie en hier gaat ze 100% voor. Horse & Dog trail vindt Lexie ook geweldig, maar hierbij is ze wat sneller afgeleid. Onlangs zijn we begonnen met Treibbal en Lexie had dit spelletje erg snel door en vindt het super leuk om te doen. Lexie blinkt uit in balans en coördinatie, leert graag trucjes en ook obedience vindt ze leuk. Lexie is dus een veelzijdige werker en alles wat ik voor haar verzin vindt ze leuk.
In huis komt Lexie regelmatig vragen of je met haar wilt spelen. Als je hier op in gaat is ze super blij. Als je er geen zin in hebt blijft ze even aandringen, maar geeft het dan op, ze blijft niet hinderlijk zeuren.
Net als Ike is ook Lexie is een heerlijke hond.

Stamboom pups