Noor

Noir Syberyski van de Siberian Expres
mijn verhaalmijn foto's

Op 16 mei 2023 is Noor op de hoge leeftijd van bijna 18 jaar ingeslapen. Zij heeft voor een raskat een uitzonderlijke leeftijd bereikt, waar wij erg dankbaar voor zijn.

Siberische kat

Geboren: 6 oktober 2005
Kleur: Black Smoke
Geslacht: je-weet-wel-Noor

Je-weet-wel-Noor is op een leeftijd van 18 maanden bij ons in huis gekomen. Voor Noor was dit een hele schok, want ineens had ze als huisgenoten drie grote honden. Ze was wel kleine hondjes gewend, maar deze drie waren een beetje veel van het goede. Het heeft Noor ongeveer twee weken gekost voordat ze aan de honden gewend was en zes maanden voordat ze grote honden de normaalste gang van zaken vond.
Inmiddels zijn Noor en onze Aussies grote vrienden die regelmatige gepoetst moeten worden. Ook wanneer er vriendjes van Face, Jay en Ike die op visite komen maakt ze zich niet druk. Maar als één van de honden iets doet wat deze zwarte dame niet zint, dan is ze niet voor de poes en deelt ze rake klappen uit.

Noor is een ontzettend gezellige poes, die graag op schoot zit en geknuffeld wordt. Ze is erg nieuwsgierig en geen doos of tas gaat aan haar voorbij. Alles wordt onderzocht en bekeken.