Vandaag was de dag van de nestreünie van ons nest van Flame van 13 oktober 2009.  Ondanks de slechte weersvoorspellingen, waren de weergoeden ons gunstig gezind en is het de hele dag droog gebleven. Er kwam uiteindelijk zelfs een aangenaam zonnetje en ook de temperatuur liet het niet afweten! Alle baasjes van onze 11 pups hebben de moeite genomen om met hun Aussie naar het Vliegveld in Hilversum te komen.

Om 10 uur begon de dag met koffie en appelgebak. Om 10.30 uur zijn we aan de wandeling van 1,5 uur begonnen. Het was heerlijk om te zien hoe de 18 honden (17 Australian Shepherds en 1 Border Collie) met elkaar uit hun dak gingen op de heide en liepen te ravotten. Meer dan de helft van deze 18 honden was reu, maar er is geen onvertogen woord gevallen tussen de honden onderling en ook niet naar de diverse honden die we onderweg tegen gekomen zijn. Wat een kanjers zijn het toch allemaal! Om 12.30 uur hebben we in het restaurant van het vliegveld kunnen genieten van een heerlijk lunch buffet en om 13.30 uur zijn we verder gegaan met het programma.

De groep werd nu in tweeën gesplitst en 1 groep werd als eerste onderworpen aan een exterieur keuring door Australian Shepherd specialist keurmeester Bianca Heideveld. Groep 2 kreeg een snuffel workshop Dogfrisbee van instructrice Erica Honingh. Na een uurtje wisselden de groepen van onderdeel. Alle pups hebben een heel mooi keurverslag gekregen en bij opvallend veel pups stond er in het verslag dat het een erg leuke puber was. Alle pups hebben interesse in het Dogfrisbee gebeuren en ook een aantal baasjes hebben de smaak helemaal te pakken gekregen. Na afloop hebben we nog wat gedronken waarna iedereen z’n eigen weg weer is gegaan. Dorien Vogelaar heeft de hele dag foto’s gemaakt en het resultaat daarvan mag er zijn!

Alle baasjes van onze pups van harte bedankt dat jullie de moeite genomen hebben om naar deze nestreünie te komen! Dorien, Erica en Bianca hartelijk bedankt voor jullie hulp! Mede dankzij jullie inzet kunnen we terug kijken op een zeer geslaagde dag!