Tis allemaal nog een beetje onwennig na het overlijden van Jay, maar we proberen de draad van het dagelijkse leven weer op te pakken. Vandaag hebben Ike en ik dan ook maar mee gedaan aan de dogfrisbee wedstrijd op het Animal Event in Hilvarenbeek.

Er ging van alles mis tijdens deze wedstrijd…. In m’n eerste freestyle ronde kwam er ineens een loslopende hond achter Ike aan, dus mijn ronde werd vlak voor een minuut stil gelegd. Ik kreeg de vraag of ik opnieuw wilde spelen of door wilde gaan waar ik gebleven was. Omdat het ineens behoorlijk warm geworden was ten opzichte van de week ervoor besloot ik door te gaan waar ik gebleven was om Ike geen 3 minuten te laten toppen. Maar helaas ik ben nog erg onervaren in deze tak van sport en dus was ik volledig uit m’n concentratie en wist niet meer wat ik al wel en nog niet gedaan had.

Vlak voor m’n 2de freestyle ronde knapte er een flink aantal ballonnen in de Technical stand (welk zichzelf respecterend hondenvoer staat er op een groot honden evenement nou met ballonnen die kunnen knappen????). Nou is Ike sinds de explosie hier 3 deuren verder toen hij 4 maanden oud was, bang voor knallen. Aanvankelijk dacht ik dat het wel mee viel met zijn stress, tot ik het veld op wilde gaan. Ike had nog maar 1 doel en dat was naar de auto gaan. Een frisbee interesseerde hem totaal niet meer….. Ter plekke bedacht ik dat de wedstrijd me gestolen kon worden en dat mijn doel was Ike, ondanks zijn stress, weer aan het frisbeeën te krijgen. En dat is gelukt!!!! Wat was ik trots op mijn mannetje!!

Al met al was het een erg leuke en gezellige dag en tot mijn verbazing waren we niet eens laatste in de beginnersklasse, maar 8ste van de 12. Toch niet slecht gedaan dus!