Nestje 2018

Rond 1 november 2018 verwachten wij pups uit de onderstaande combinatie.

De pups uit deze combinatie zijn genetisch vrij voor:

  • HSF4
  • PRA
  • CEA
  • DM
  • MH

Uit deze combinatie zijn alle kleuren mogelijk.
Voor meer informatie kunt je contact opnemen met Monique du Bois op nummer 06 5577 2270

Sun Yusta Dream du Jardin de la Vigne

Ned. Jeugd CH. Light it Up Downeaster Alexa

Gezondheidsuitslagen

Gezondheidsuitslagen

Karakter Ike

Ike is een overwegend zelfverzekerde hond, die gek is op aandacht van mensen. Van gereserveerdheid, wat het ras eigen is, heeft hij nog nooit gehoord.
Ike is een harde werker. Wat we ook doen, dogfrisbee, Horse & Dog trail, balans & coördinatie, Ike geeft zich altijd voor de volle 100%. Hij is altijd bezig het mij zoveel mogelijk naar de zin te maken.
Daarnaast is Ike een gevoelige hond, hij heeft veranderingen in je stemming meteen door. Ben je ongerust of verdrietig legt Ike zijn kop op je hand of been om je gerust te stellen. Ben je blij dan feest Ike met je mee.
In huis is Ike rustig, maar komt wel graag bij je liggen. Of dit nou aan je voeten is of op bed, dat maakt hem niet uit, als hij maar bij je kan zijn.
Kortom een heerlijke hond!

Karakter Lexie

Lexie is een kleine druktemaker, die een tikje onzeker kan zijn. Ze put echter veel steun uit mijn aanwezigheid en samen met mij of haar vriend Ike durft ze alles.
Lexie is erg vriendelijk naar mensen, maar kan wel ongeduldig zijn. Met de mensen die ze kent kan ze echter uren knuffelen zonder hier genoeg van te krijgen.
Ook Lexie is een harde werker. Dogfrisbee is haar passie en hier gaat ze 100% voor. Horse & Dog trail vindt Lexie ook geweldig, maar hierbij is ze wat sneller afgeleid. Onlangs zijn we begonnen met Treibbal en Lexie had dit spelletje erg snel door en vindt het super leuk om te doen.
In huis komt Lexie regelmatig vragen of je met haar wilt spelen. Als je hier op in gaat is ze super blij. Als je er geen zin in hebt blijft ze even aandringen, maar geeft het dan op, ze blijft niet hinderlijk zeuren.
Ook Lexie is een heerlijke hond.