Er is iets verschrikkelijks gebeurd!!!

Eind maart is er iets gebeurd tussen Noor en Chip waardoor Noor zeer agressief geworden is naar Chip toe. Waarschijnlijk, maar we hebben het niet gezien, is Chip tijdens het spelen iets te lomp geweest waardoor hij Noor pijn gedaan heeft. Noor is hier furieus door geworden en staat Chip sindsdien naar het leven. En dat bedoel ik dan heel serieus, want een beetje mot hebben is geen probleem, maar er wordt zo erg gejaagd op Chip dat hij zijn urine en ontlasting laat lopen. Noor loopt alleen maar grommend door het huis en is vreselijk gestrest.

We hebben de dierenarts bezocht om beide katten binnenste buiten te laten keren. We hebben een kattengedragsdeskundige op bezoek gehad. We hebben Noortje een tijdje uit huis geplaatst bij onze buurman en een stappenplan gevolgd om Noor en Chip opnieuw bij elkaar te introduceren, maar helaas allemaal zonder succes. Noor bleef gestrest en kreeg zelfs verlatingsangst, terwijl Chip als een doodsbang vogeltje door huis sloop.

We hebben dus de enorm moeilijk keuze gemaakt om één van onze lieve kattenvriendjes te moeten herplaatsen. De keuze hierbij is op Noor gevallen. Niet omdat we haar niet lief meer vinden of minder gek op haar zijn. Nee we hebben ervoor gekozen haar te herplaatsen omdat we denken dat zij de meeste kans maakt gelukkig te worden in een ander huis. Noor is een extravert kat die bij iedereen op schoot kruipt en mensen erg leuk vindt. Chip niet, hij heeft voldoende aan mij. Dus Noor zal haar draai zeker snel vinden in een nieuw gezin terwijl dat bij Chip nog maar de vraag is….

Maar oh wat is dit een moeilijke keuze en ik kan niet meer stoppen met huilen nu ik mijn zwarte vriendinnetje naar haar nieuwe huis gebracht heb! Ik hoop dit nooit meer mee te hoeven maken!!! Lieve Noortje ook al hoor je nu officieel niet meer bij mij, je blijft altijd mijn kleine zwarte vriendinnetje!!!!